За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

Хоетлът се намира на 120 км от летище Момбаса (вторият по големина град в Кения). на  около 20 км южно от Малинди (първото място на брега на Източна Африка, на което е стъпил Васко де Гама), в средата на девствения морски национален парк Ватаму с неговия идиличен бял пясъчен плаж и тюркоазени води.( Ватаму на суахили означава „дом на сладките хора“ ).  Бреговата линия в района на Ватаму се отличава с девствени плажове с бял пясък и коралови образувания, подредени в различни заливи и защитени от рифове. Районът е защитен като част от морския национален парк Ватаму и се счита за един от най-добрите райони за гмуркане и шнорхелинг по крайбрежието на Африка. Морският парк е известен в цял свят със своята природна красота и може да се похвали с разнообразен морски живот - от китовите акули и до три вида морски костенурки. Изцяло реновиран през 2018 хотелът възвръща славата си като емблематичен тропически рай на кенийското крайбрежие, разположен точно в средата на девствения морски национален парк Ватаму с неговия идиличен бял пясъчен плаж и тюркоазени води. В продължение на 30 години е хотелът прославя  кенийския крайбрежен лукс благодарение на  изключителното си персонално обслужване и искреният си чар.

В стаите

Хотелът разполага с 39 просторни и стилно обзаведени стаи, 26 Ocean view rooms (разположени в северното крило на приземен или първи, в близост до плажа и ботаническия басейна) и 13 Deluxe Ocean Rooms (разположени в северното крило на последния етаж), всички с изглед към океана. Всички стаи са оборудвани с климатик, телевизор, телефон, баня с душ/вана, сешоар, минибар, сет за чай/кафе, сейф, балкон или тераса.

На територията на хотела

основен ресторант, 3 бара - Hemingways Bar, Gede Café Bar, The Rock Bar, 2 открити басейна - единият е разположен на брега на океана, а другият е ботанически басейн в непосредствена близост до СПА центъра, СПА център, конферетнта зала, магазини, паркинг.

За децата: детски басейн, настолни игри,

Безплатни услуги: тенис на маса, тенис корт, мини голф, дартс, жива музика, Wi-Fi

Платени услуги: масажи, СПА процедури, шнорхелинг, гмуркане, риболов, уинсърф, скоуш, кану каяк, детегледачка, химическо чистене,

Плаж: Собствен, пясъчен. Чадъри и шезлонги на плажгаи при басейна - безплатно.

Хранене

ВВ - Закуска

НВ - Закуска и вечеря без напитки

FB - Закуска, обяд и вечеря без напитки.

Оценки и коментари